DTU, Lyngby

Panelen voor bescherming tegen zonlicht van aluminium voor DTU

Panelen voor bescherming tegen zonlicht voor op het gebouw bij de Deense Technische Hogeschool


Projectbeschrijving

De gevel bestaat uit ongeveer 1050m2 panelen voor bescherming tegen zonlicht, vervaardigd uit 340 frames. De panelen zijn van gerekt metaal, in hoeken van 6mm aluminium en 2mm


Feiten:

DTU: Miljøvej, 2800 Kgs. Lyngby

Eigenaar gebouw: Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Architect:CHRISTENSEN & CO(CCO architecten)

Hoofdaannemer: E.Pihl & Søn

 

Bekijk onze fotogalerij:

  • ongeveer 1050m2 aan panelen voor bescherming tegen zonlicht, vervaardigd van 340 frames
  • Panelen voor bescherming tegen zonlicht zijn in hoeken van 6mm aluminium en 2mm uitgerekt metaal.
  • Panelen voor bescherming tegen zonlicht gemonteerd op gevel
  • Panelen voor bescherming tegen zonlicht voor op het gebouw bij de Deense Technische Hogeschool
  • Nieuw gebouw bij de Deense Technische Hogeschool