Alumeco

ca. 40.000m2 terrein waaronder: de kantoren, de highrack systemen, de voorraad en de productiegebouwen.
ca. 40.000m2 terrein waaronder: de kantoren, de highrack systemen, de voorraad en de productiegebouwen.

Alumeco - een wereld van aluminium

Alumeco is een internationale handelsonderneming, opgericht in 1983, met zijn hoofdkantoor in Odense, Denemarken. Alumeco biedt aluminium oplossingen voor metaal-verbruikende industrieën. Als wereldwijde leverancier en partner hebben wij een verstrekkend internationaal contactennetwerk evenals talrijke dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika en China.

Met uitgebreide investeringen in het fysieke kader en het moderne machinepark, beschikt Alumeco over één van de grootste voorraden aluminium in Noord-Europa, zijn eigen coilcentrum evenals twee volledig automatische highrack systemen. Al deze investeringen gecombineerd, maakt het voor ons mogelijk te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten en ons aan te passen aan de marktontwikkelingen, dus garanderen wij de best mogelijke service.

Onze expertise en kennis zijn afkomstig van meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij ons toegewijde en capabele personeel worden we gekenmerkt door een competente begeleiding en een uitgebreide in-house kennis van aluminium. Elke dag weer werken wij hard aan het realiseren en ontwikkelen van oplossingen die gericht zijn op de specifieke wensen van de klant.

Onze visie is:'TO BE NUMBER 1 – Door meerwaarde te creëren voor onze partners'Wij trachten continue onze inspanningen en kwaliteit te verbeteren, bijvoorbeeld door te investeren in highrack systemen, nieuwe zagen, slimme IT-oplossingen, evenals personeelsopleidingen. Al onze inspanningen zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat onze klanten en leveranciers te allen tijde kunnen genieten van een goede samenwerking met Alumeco.

Overzicht van onze dochterondernemingen

 

Alumeco in cijfers

   
Opgericht: 1983
Aantal werknemerrs, Odense: 266
Aantal werknemers, Groep: 950
Hoofdkantoor: Odense, Denemarken
Certificering:

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Registratie van de onderneming Alumeco A/S: 1985 1974
Vestiging NL en BE:                  Alumeco NL BV
Registratie KvK Eindhoven:    17226273
BTW nummer:                           NL819443566B01

Video: Alumeco Company Presentation

Video: Alumeco - Metal Supplier

Alumeco door de jaren heen… in foto's

  • Alumeco 1983-1990
  • Alumeco 1990-1997
  • Alumeco nu