Alumeco Coil Center – Decoilen van aluminium plaat

Alumeco Coil Center in Coswig

Alumeco wikkelt band af naar platen op de door u gewenste lengte

Decoilen van plaat bij het Alumeco Coil Center

 

Decoilen is het afwikkelen van band naar platen op een door de klant gewenste lengte. Alumeco’s Coil Center bevindt zich in Coswig in de buurt van Berlijn. Vanuit ons Alumeco Coil Center zijn we in staat om accuraat en op maat platen af te wikkelen op de gewenste lengte.

 

Bekijk onze presentatie van ons Alumeco Coil Center:

 


Voordelen voor U

Product Manager Mogens Solgaard Levinsen twijfelt er niet aan dat het Alumeco Coil Center een reeks voordelen te bieden heeft voor grote als ook kleinere klanten:

 

- Onze klanten acteren in een dynamische omgeving met snelle levertijden, een hoge mate van flexibiliteit, en bovenal een focus op de totale kosten van een project. Met ons Coil Center zijn we in staat exacte aantallen op fix-lengte te leveren. En dat alles met een hoge mate van betrouwbaarheid, een goede verpakking en een concurrerende prijsstelling.

 

- Door op fix-lengte te bestellen bij ons kan uw plaatvoorraad naar beneden en gaat uw schroot-percentage in dezelfde richting.

 

Gelakte platen op fix lengte

Het Alumeco Coil Center levert ook gelakte platen op fix lengte. The gelakte platen worden toegepast bij reclame doeleinden en gevel constructies. Onze uitgebreide voorraad van diverse kleuren zorgt voor een breed toepassinggebied maar mocht u een eigen kleur wensen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

 

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op.

  • Alumeco coil center in Coswig
  • Quality inspection at our center
  • Loading sheets - Ready for delivery at our customer
  • A product ready for use and no scrap - no waste